www.CLICK4CRETE.gr

Τα στοιχεία που είδαν το «φως» της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας. Και αυτό διότι τα ανασφάλιστα οχήματα στην Ελλάδα του 2018 ξεπερνούν τις 600.000. Με βάση τον παραπάνω αριθμό, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος τους κινδύνους για τις «τσέπες» των συγκεκριμένων ιδιοκτητών…


Συγκεκριμένα, οι Αρχές αναζητούν τώρα τους πολίτες που δεν έχουν ασφαλίσει τα οχήματά τους και, όπως έχει γίνει γνωστό, τα πρόστιμα που θα κληθούν να πληρώσουν οι παραβάτες θα είναι ιδιαίτερα «τσουχτερά»! Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ξεκινήσει από τις 23 Μαρτίου τη διενέργεια νέας διασταύρωσης στοιχείων για τα ανασφάλιστα οχήματα, έπειτα από το «αλαλούμ» που επικράτησε το Καλοκαίρι με τα «κατά λάθος» ειδοποιητήρια.

Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, οι έλεγχοι αναμένεται να εντατικοποιηθούν, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι διαθέτουν ακόμη ανασφάλιστα αυτοκίνητα, καλό είναι να σπεύσουν να τα ασφαλίσουν, προτού αρχίσει η διαδικασία της επιβολής προστίμων!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη