www.CLICK4CRETE.gr


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκε ο νομός Χανίων, καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει  πολλά και σοβαρά προβλήματα στους περισσότερους δήμους, κυρίως στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, ενώ τα πλημμυρικά φαινόμενα είναι κάτι παραπάνω από έντονα.

Σε επιφυλακή επίσης έχουν τεθεί οι Πυροσβεστικές δυνάμεις στα Χανιά, εξαιτίας της έντονης παρατεταμένης βροχόπτωσης που πλήττει το νομό από χθες τις πρωινές ώρες.


Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι κλήσεις είναι πάρα πολλές και αφορούν κυρίως σε αντλήσεις και κοπές δένδρων, αλλά και καταπτώσεις πρανών σε διάφορα σημεία του Εθνικού αλλά και του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Σημειώνεται πως οι κλήσεις που έχει δεχθεί η Πυροσβεστική τις τελευταίες ώρες για συνδρομή ξεπερνούν τις 50 και αφορούν αντλήσεις νερών και κοπές δένδρων σε διάφορες περιοχές, κυρίως Σούδα, Χρυσοπηγή, Περιβόλια, αλλά και αλλού.

Επίσης σε πολλά σημεία το οδικού δίκτυο εμφανίζει πλημμυρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα η διέλευση των οχημάτων να είναι αδύνατη, είτε θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.



Διαβάστε περισσότερα εδώ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη