www.CLICK4CRETE.gr


Ένα πρώην Jumbo με σουίτες, καφέ και μπαρ

Ένα από τα πιο πρωτότυπα hostel παγκοσμίως βρίσκεται στη Στοκχόλμη και φιλοξενείται σε ένα πρώην Jumbo. Δεν πρόκειται για ένα ακόμη κατάλυμα, αλλά για έναν συναρπαστικό προορισμό για τους λάτρεις της αεροπορίας.

Αν, λοιπόν, δηλώνετε φανατικοί των αιθέρων και των αεροπορικών ταξιδιών τότε το Jumbo Stay σίγουρα θα αποτελέσει αγαπημένη σας επιλογή όταν θα βρεθείτε στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.


Βρίσκεται μόλις 5-10 λεπτά από το check in του αεροδρομίου Arlanda, κοντά στην πόλη Marsta, 37 χλμ. βόρεια από την Στοκχόλμη και στο δυναμικό του συγκαταλέγονται δωμάτια διαφορετικών κατηγοριών, άλλα με ιδιωτικό μπάνιο και άλλα με κοινόχρηστο ντους και τουαλέτες, ενώ διαθέτει και μια πολυτελή σουίτα με δύο μονά κρεβάτια μέσα στο θάλαμο διακυβέρνησης με πανοραμική θέα στο αεροδρόμιο.
Στη θέση της πρώην «first class» του αεροπλάνου, σήμερα λειτουργεί café- bar όπου ο επισκέπτης (χωρίς απαραίτητα να διανυκτερεύσει) μπορεί να απολαύσει ένα πλούσιο πρωινό, μια κούπα καφέ ή κάποιο ζεστό γεύμα.

Το Jumbo Hostel αποτελεί ιδανική επιλογή για εκείνους που θέλουν να προλάβουν μία πολύ πρωινή πτήση και θέλουν να αποφύγουν τις πολύ πρωινές μετακινήσεις, ενώ πρόκειται και για μια άκρως συναρπαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια.






ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη