www.CLICK4CRETE.gr


 


Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τεράστια νίκη κόντρα στη Μπενφίκα και πέρασε στα πλέι οφ του Champions League, όπου στις 23 και 29 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει εντός και εκτός έδρας την Κράσνονταρ από τη Ρωσία.


Τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ, διότι όχι μόνο απέκλεισε μια σπουδαία και ιστορική ομάδα ομάδα, αλλά ταυτόχρονα εξασφάλισε επιπλέον εκατομμύρια ευρώ, την ίδια ώρα που δίνει μάχη με την οικονομική ισορροπία του.

Μετά την πρόκριση σε βάρος της Μπεσίκτας, από τον β' προκριματικό στον γ', ο Δικέφαλος εξασφάλισε είσοδο στους ομίλους του Europa League. Ό,τι κι αν γινόταν δηλαδή με τη Μπενφίκα, η ευρωπαϊκή συνέχεια για φέτος ήταν δεδομένη.


Με εκείνη την πρόκριση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλισε μίνιμουμ 8 εκατ. ευρώ. 2.920.000 ευρώ από την είσοδο στο Europa League, 2.777.130 ευρώ του αναλογούν από το coefficient payment για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης και περίπου 2.000.000 ευρώ από το market pool.


Τώρα, αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από την Κράσνονταρ, θα βάλει στα ταμεία του άλλα 5 εκατ.ευρώ και συνολικά θα πάρει 13 εκατ.ευρώ. Αν όμως περάσει στους ομίλους θα πάρει πάνω από 20 εκατ.ευρώ.

Πηγή: iefimerida.gr


ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη