www.CLICK4CRETE.gr

 


Ανάμεσα στους νεκρούς και δυο παιδιά - Έως τώρα έχουν διασωθεί 57 άτομα -Σε εξέλιξη οι έρευνες


Ακόμη μία γυναίκα ανασύρθηκε πριν από λίγο νεκρή στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κρήτης, όπου χθες σημειώθηκε ακόμη ένα ναυάγιο σκάφους που μετέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες 61 αλλοδαπούς από τις ακτές της Τουρκίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεκροί είναι πλέον τέσσερις: δύο γυναίκες και δύο μικρά παιδιά. Τουλάχιστον έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για οικογένεια, κάτι το οποίο ερευνάται από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.


Έως τώρα έχουν διασωθεί 57 άτομα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για ακόμη 14 αγνοούμενους, βάσει των λεγομένων των αλλοδαπών που ειδοποίησαν χθες το μεσημέρι τις αρχές.


Το χρονικό του ναυαγίου


Το ναυάγιο σημειώθηκε αργά το απόγευμα, 12 ναυτικά μίλια ανατολικά της Κρήτης, μετά τη βύθιση σκάφους, που μετέφερε αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων.


Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος στην οποία συμμετέχει το Πολεμικό Ναυτικό αλλά και η Πολεμική Αεροπορία.


Στην περιοχή επιχειρούν από την πρώτη στιγμή δύο σκάφη του λιμενικού, δύο πλοία και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο παραπλέοντα πλοία.

πηγή:protothema.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη