Άγιος Νικόλαος:τι εμπειρίες μπορείς να ζήσεις σε μια μέρα - click4crete

Τελευταία άρθρα

            click4crete

Το Blog της Κρήτης

Iraklion Hotel
Οικονομικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου τηλ.κρατήσεσων 2810 281881

Post Top Ad

Casualshoes.gr
Ανδρικά-Γυναικεία

Post Top Ad

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Άγιος Νικόλαος:τι εμπειρίες μπορείς να ζήσεις σε μια μέρα

 Μέσα από ένα βίντεο μόλις 90 δευτερολέπτων μπορεί κανείς να «φανταστεί» ορισμένες από τις εμπειρίες που μπορεί να ζήσει, σε μια ημέρα στον Άγιο Νικόλαο.


Ακολουθήστε το click4crete.gr στο FACEBOOK και στο TWITTER


Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Αγίου Νικολάου παρουσιάζει το νέο επίσημο προωθητικό βίντεο της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Η πόλη του Αγίου Νικολάου

Ένα διεθνές κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο θέρετρο, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Η λίμνη, το κόσμημα της πόλης, είναι γνωστή για τους πολλούς θρύλους της, σύμφωνα με έναν από τους οποίους, η Αθηνά και η Άρτεμις κολυμπούν στα νερά της. Η λίμνη γίνεται μια με τη θάλασσα μέσα από ένα στενό κανάλι και περιβάλλεται από κόκκινα πετρώματα και πλούσια βλάστηση.


Μια βόλτα στα καταστήματα είναι πάντα ευχάριστη. Τα καταστήματα πωλούν μοναδικά παραδοσιακά κρητικά έργα τέχνης, αντίγραφα από τα τοπικά αρχαιολογικά μουσεία, κοσμήματα και εντυπωσιακά κεντήματα. Πωλούν επίσης τοπικά προϊόντα και λιχουδιές που θαμπώνουν τον ουρανίσκο όλων. Η πόλη είναι γεμάτη με παραδοσιακά καφενεία που σερβίρουν τοπικά πιάτα και ρακί.


Ο Άγιος Νικόλαος είναι εξίσου μαγικός το βράδυ. Υπάρχουν πολλά μπαρ, με χαλαρή ατμόσφαιρα και δυνατή μουσική, που προσελκύουν τα νεότερα πλήθη. Η πόλη του Αγίου Νικολάου είναι ένα όμορφο μέρος με ανοιχτούς ανθρώπους!


Για το Ηράκλειο δείτε Ηράκλειο INFO POINT


Ακολουθήστε το click4crete.gr στο FACEBOOK και στο TWITTERΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad