www.CLICK4CRETE.gr



 Ενοπλη επίθεση μέσα στις φυλακές Κέρκυρας απέτρεψε η Αστυνομία με αιφνιδιαστική έρευνα που έλαβε χώρα από αστυνομικές δυνάμεις σε δύο πτέρυγες του σωφρονιστικού ιδρύματος. Πάνοπλοι αστυνομικοί ερεύνησαν εξονυχιστικά τις ακτίνες Ζ και Ε όπου εντοπίστηκαν δύο πιστόλια, ένα ανατολικού τύπου κι ένα μικρό 25άρι.


Το ένα όπλο ήταν κρυμμένο μέσα σε τοίχο όπου είχε κατασκευαστεί ειδική κρύπτη και το άλλο μέσα σε σιφόνι αποχέτευσης. Στα ίδια σημεία βρέθηκαν γεμιστήρες, 17 σφαίρες, στιλέτα, μαχαίρια και ναρκωτικά. Η έρευνα έγινε από τη διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας με συντονιστή τον αστυνομικό διευθυντή, ενώ συνέδραμαν άνδρες της ΕΚΑΜ.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι τα όπλα θα χρησιμοποιούνταν είτε για απόδραση, είτε για ομηρία, είτε για επίθεση με στόχο σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν υπάρξει απειλές από κρατούμενους με μεγάλη ισχύ στην φυλακή. Ενδεικτικό είναι ότι τα όπλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν άμεσα, καθώς ήταν απολύτως λειτουργικά και υπήρχαν και οι σφαίρες.


Τα δύο πιστόλια εστάλησαν διεύθυνση εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. για γενετικό υλικό κι αποτυπώματα. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν ποιοι ήταν οι κάτοχοί τους και με ποιο τρόπο πέρασαν μέσα στη φυλακή.


Στο μικροσκόπιο μπαίνουν κρατούμενοι με βαρύ ποινικό παρελθόν, που έχουν απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν τις φυλακές.

ethnos.gr



Δ Ε Ι Τ Ε   Ε Π Ι Σ Η Σ

--Φόβοι για νέα ένταση στον Εβρο -Ενισχύεται ο φράχτης και οι ομάδες ΕΚΑΜ


--Ανάλυση Ιγνατίου: Η Ελλάδα αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη απειλή μετά το 1974


--Παπαρούνα δείτε τα σημαντικά οφέλη που έχει για την Υγεία


--Τρώτε φραγκόσυκα! Δεν φαντάζεστε πόσο ωφέλιμα είναι



.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη