www.CLICK4CRETE.gr


 Μήνυμα προς τους πολίτες για τον κορωνοϊό απηύθυνε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τους πολίτες να επιδείξουν για ακόμη μία φορά υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης της Covid 19 στη χώρα μας.


Ο πρωθυπουργός έθεσε ξεκάθαρα το δίλημμα «αυτοπροστασία ή καραντίνα», υπογραμμίζοντας πως η αποφυγή ενός γενικού lockdown, που θα είχε δυσάρεστες συνέπειες σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, εξαρτάται από όλους μας.


Ακολουθήστε το click4crete.gr στο FACEBOOK και στο TWITTER


«Θα το πω ανοιχτά: Το δίλημμα είναι «Αυτοπροστασία ή Καραντίνα». Και γνωρίζοντας τις συνέπειες της δεύτερης έχουμε καθήκον να επιλέξουμε την πρώτη. Χωρίς πολλά λόγια. Αλλά με λίγες πράξεις, δοκιμασμένες και αποτελεσματικές: Αποστάσεις. Ατομική υγιεινή.


Και, κυρίως, μάσκα μέχρι να βρεθεί η θεραπεία και το εμβόλιο.

 Θα τολμούσα να πω, μάλιστα, ότι η μάσκα είναι το εμβόλιο μέχρι το εμβόλιο. 

Την φοράνε χωρίς γκρίνια τα παιδιά μας, που αποδεικνύονται πιο πειθαρχημένα από κάποιους ενήλικες.


Γιατί, αντίθετα με κάθε άλλο μέτρο, είναι μία κίνηση πολύ απλή, μας προστατεύει από κάποια στιγμιαία αμέλεια, έναν τυχαίο συγχρωτισμό», υπογράμμισε στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο πρωθυπουργός τόνισε πως αυτό που δεν θέλουμε να δούμε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, είναι «μία επιθετική αύξηση κρουσμάτων και διασωληνωμένων».

www.cretapost.gr


Ακολουθήστε το click4crete.gr στο FACEBOOK και στο TWITTER



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη