www.CLICK4CRETE.gr

 



Η Άννα Βίσση ερμηνεύει το «Τρομαγμένο Μου», μια δυνατή δίγλωσση μπαλάντα αφιερωμένη στη μνήμη του νεαρού καλλιτέχνη και ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου.



Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Gold, μαζί με music video, δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν. Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Καλογερόπουλος και τους στίχους η Λίνας Δημοπούλου.


Την οπτικοποίηση του «Τρομαγμένο Μου», που έγινε No. 1 στο chart του iTunes σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του, υπογράφουν ο Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Αντώνης Morgan, ενώ τη χορογραφία έχει σχεδιάσει η Εύη Τσακλάνου.


Τα έσοδα από το «Τρομαγμένο Μου» θα διατεθούν από την Άννα Βίσση για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων για τη διαλεύκανση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.



«Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω», έγραψε η Άννα Βίσση στην ανάρτηση της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω. #τρομαγμένομου #tromagmenomou lyrics by #linadimopoulou music by @the_giokaal musical production and arrangement by @dsiampos @antart_studios @panik_entertainment_group @panik.gold photos and video by @antonismorgan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις


Ακούστε το εδώ



πηγή:www.in.gr





Κάντε like στη σελίδα μας στο  FACEBOOK  και στο TWITTER και ακολουθήστε μας!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη