www.CLICK4CRETE.gr

 



Ο 74χρονος χολιγουντιανός σταρ Sylvester Stallone βιώνει δύσκολες ώρες καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του και γνωστή αστρολόγος Jackie.


Η γνωστή αστρολόγος, Jackie Stallone άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 98 ετών, ενώ τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο μικρότερος αδερφός του 74χρονου ηθοποιού.


«Σήμερα το πρωί και τα αδέρφια μου, χάσαμε τη μητέρα μας Jackie Stallone. Ήταν η μητέρα τεσσάρων παιδιών, του Tommy, του Sylvester, του Frank και της αδελφής μας Toni D’Alto. Ήταν μια αξιοθαύμαστη γυναίκα. Πέθανε στον ύπνο της όπως ήθελε. Ήταν δύσκολο να μην σου αρέσει, ήταν πολύ εκκεντρικό και επιδεικτικό άτομο. Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1921 στην Ουάσιγκτον, έζησε με την απαγόρευση, την κατάθλιψη και τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.


Θα μιλούσα μαζί της για ώρες για τη δεκαετία του ’30 και του ’40. Ήταν ένα μάθημα ιστορίας. Το μυαλό της ήταν τόσο έντονο όσο ένα ξυράφι μέχρι την ημέρα που πέθανε. Δεν φορούσε ποτέ μάσκα, ένα πραγματικό επαναστατικό κορίτσι. 


Υποθέτω ότι πνίγω τα συναισθήματά μου με δάκρυα. Αλλά όταν γνωρίζετε κάποιον για 70 χρόνια, είναι δύσκολο και λυπηρό. Είχε επτά εγγόνια και 3 δισέγγονα.. 


Ο αδερφός μου Sylvester τη φρόντιζε σαν βασίλισσα για όλη της τη ζωή. Ποτέ δεν θα μπορέσω να τηλεφωνήσω ξανά στη μαμά μου ή να μου φωνάζει γιατί δεν παντρεύτηκα ποτέ. 


Όμως όλοι την αγαπήσαμε. Θα μου λείπεις πάντα μαμά» έγραψε ο Frank Stallone



sigmalive.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη