www.CLICK4CRETE.gr

 



Το Δ.Σ. του Αθλητικού συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου και η οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης είναι στη δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσουν την ματαίωση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που ήταν προγραμματισμένος στις 4 Οκτωβρίου 2020, σεβόμενοι τις νεότερες οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τους αγώνες εκτός σταδίου, που περιορίζει στον αριθμό των 50 τους αθλητές που μπορούν να λάβουν μέρος σε κάθε αγώνα.


Η παραπάνω απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά αναγκαία, έχοντας ως πρώτιστο γνώμονα την ασφάλεια των αθλητών, των εθελοντών αλλά και όλων των πολιτών του Δήμου μας ,σεβόμενοι απολύτως την προσπάθεια της Πολιτείας και των Τοπικών Αρχών για περιορισμό της οποιασδήποτε διασποράς της πανδημίας.


Οι αθλητές που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή θα λάβουν ολόκληρο το ποσό που έχουν καταβάλει χωρίς παρακράτηση διαχειριστικών εξόδων. Τις επόμενες ημέρες θα αποστείλουμε e-mail με την διαδικασία επιστροφής.


Η ανακοίνωση των διοργανωτών


Ματαιώνεται ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης αλλά θα τρέξουμε!


Φέτος δεν θα έχουμε την τιμή να σας φιλοξενήσουμε στον τόπο μας, να σας κεράσουμε τα τοπικά εδέσματα, να χορέψουμε, να πιούμε μια ρακή και να τρέξουμε πλάι πλάι!


Θα τρέξουμε όμως με ένα διαφορετικό, εικονικό και σύγχρονο τρόπο. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2020 μετατρέπεται σε Virtual Ημιμαραθώνιο Κρήτης, Ο αγώνας θα διαρκέσει δεκαπέντε ημέρες , από 01 εως Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Θα μπορείτε  να δηλώσετε συμμετοχή δωρεάν να τρέξετε σε όποιο από τους τρεις  αγώνες (10χλμ , 5 χλμ 21 χλμ) θέλετε σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, μετά ανεβάζετε  το χρόνο σας στην ειδική πλατφόρμα με την βοήθεια του αθλητικού ρολογιού ή του κινητού σας τηλεφώνου.


Μετά το τέλος του αγώνα θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα με τη σειρά κατάταξης σε όλους τους αγώνες και θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες.


Θα τρέχετε κοντά στο σπίτι σας αλλά θα είναι σαν να τρέχετε στο Αρκαλοχώρι!


Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες του Virtual Ημιμαραθωνίου Κρήτης!


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και τους τοπικούς φορείς για την ένθερμη υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα. Ευχόμαστε το 2021 να μας βρει όλους υγιείς και στις 3 Οκτωβρίου του νέου έτους να ανταμώσουμε ξανά στον καλύτερο Ημιμαραθώνιο Κρήτης όλων των εποχών!

www.cretalive.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη