www.CLICK4CRETE.gr

 



Ένα τηλεκατευθυνόμενο μικρό τρακτέρ έχει φτιάξει ο πολυμήχανος Νίκος Χριστοφοράκης, ο οποίος από το μικρό χωριό των Σταβίων όπου ζει δεν σταματά να σκέφτεται και να εμπνέεται από τη βασική ενασχόληση των κατοίκων, την ελαιοπαραγωγή!


Ο κ. Χριστοφοράκης λοιπόν έχει κατασκευάσει ένα πρώτυπο όχημα. Όπως αναφέρει ο ίδιος  κάνει λόγο για μια ιδιοκατασκευή τηλεκατευθυνόμενης γεννήτριας. 


Προσωπική κατασκευή οχήματος με τοποθέτηση γεννήτριας για χρήση αεροψαλιδου,ρεύματος,και κινητήριας δύναμης. 

Τοποθετημένη μηχανή Lifan110 για γρηγορη κινηση και ιπποδυναμη. Μηχανημα αγροτικο με αποσπομενη χουφτα, μπρος και πισω,και παντεταρισμενες εναλλαγες ελαιωδιχτων, ραβδων και συρομενων βαγονιων. 2015-2016 ολοκληρωση και δοκιμασμενη βελτιωση οχηματος. Κατασκευη, σχεδιασμος, πατενταρισμος από τον ίδιο!».


Δεν είναι τυχαίο που στο χωριό τον λένε ο «Πολυμήχανος», καθώς μπορεί με λίγα υλικά να φτιάξει απίθανα οχήματα και ευρεσιτεχνίες! Δεν είναι υπερβολή, όπως λένε οι κάτοικοι για τον ίδιο να φτιάξει από το... τίποτα ένα μηχάνημα, το οποίο θα κάνει τους άλλους να «τριβουν τα μάτια τους», καθώς μπορεί να συνδυάζει τις νέες τεχνολογίες, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες που γεννά το χωράφι και η καθημερινότητα των πολιτών!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη