ΚΡΗΤΗ:Ο κορωνοϊός βάζει "φρένο" για τα γλέντια στα ρακοκάζανα - click4crete

Τελευταία άρθρα

            click4crete

Το Blog της Κρήτης

Iraklion Hotel
Οικονομικό ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου τηλ.κρατήσεσων 2810 281881

Post Top Ad

ΗΡΑΚΛΕΙΟ INFO POINT
ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Post Top Ad

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

ΚΡΗΤΗ:Ο κορωνοϊός βάζει "φρένο" για τα γλέντια στα ρακοκάζανα
 Άρχισε σήμερα 8 Οκτωβρίου η περίοδος απόσταξης τσικουδιάς για τις όψιμες περιοχές του Ηρακλείου, με τα ρακοκάζανα να λειτουργούν κάτω από τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοιού.


Η αποσταγματική περίοδος για τις πρώιμες περιοχές έχει “ανοίξει” ήδη από την 1η Οκτωβρίου.


Σύμφωνα με την εκτίμηση του Προέδρου των Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τάσου Βρέντζου, που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και στη Ρένα Σημειαντωνάκη, στην Π.Ε Ηρακλείου υπάρχουν 700 άδειες για καζάνια, εκ των οποίων είναι ενεργά περίπου τα μισά .


Η αποστακτική περίοδος “εν καιρώ πανδημίας” σύμφωνα με τον κ. Βρέντζο που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή της Ρένας Σημειαντωνάκη, κυλά με την τήρηση όλων των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοιό και στόχος είναι να κλείσει η χρονιά με μηδενικό επίπεδο κινδύνου.


Ο κ. Βρέντζος παρακάλεσε τους παραγωγούς που προχωρήσουν σε απόσταξη φέτος να μην διοργανώσουν γλέντια στα καζάνια για ν’ αποφευχθεί κάθε κίνδυνος συνωστισμού σ’ αυτούς τους χώρους.


Μάλιστα, όπως αποφασίστηκε η προσέλευση και παραμονή του κόσμου γίνεται σε περιορισμένο αριθμό ατόμων, αφού πρώτη προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της υγείας όλων .


ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Post Top Ad