www.CLICK4CRETE.gr

 



Μια σειρά από επιδόματα θα καταβάλει τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου ο ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός. 


Αναλυτικά, θα καταβληθούν τα εξής:


1. Η πέμπτη διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού για το 2020.Επισημαίνεται πως η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο


2. Το επίδομα στέγασης. Η πληρωμή αυτή αφορά όσους έχουν υποβάλει αίτηση έως και τις 30 Οκτωβρίου 2020 και έχει εγκριθεί.


3. Το επίδομα γέννησης. Το επίδομα αυτό καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις των 1.000 ευρώ: Η πρώτη δόση καταβάλλεται τον επόμενο μήνα από την γέννηση του παιδιού, εφόσον η αίτηση υποβληθεί και εγκριθεί μέσα στον μήνα της γέννησης του παιδιού και η δεύτερη δόση έπειτα από πέντε μήνες από τον μήνα της γέννησης του παιδιού. Έτσι όσοι πληρώθηκαν στις 31 Ιουλίου θα λάβουν τη δεύτερη δόση στις 30 Νοεμβρίου.


4. Tο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα 


5. Tα προνοιακά επιδόματα ατόμων με Αναπηρία


6. Tο επίδομα στεγαστικής συνδρομής


7.  Tο επίδομα ομογενών στους δικαιούχους αλλά και η σύνταξη ανασφαλίστων υπερηλίκων (Ν. 1296/1982), το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και η συνεισφορά Δημοσίου του Ν. 4605/2019,η συνεισφορά δημοσίου για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις συνέπειες του κορονοϊού” Ν. 4714/2020 ( Πρόγραμμα Γέφυρα).


ΠΗΓΗ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη