www.CLICK4CRETE.gr

 


Από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, αποφάσισε, όπως φαίνεται, να κάνει πράξεις τις απειλές του. Μέσω του συνηγόρου του, Κώστα Πλεύρη, ξεκίνησε   το «χορό» των αγωγών, όπως είχε διαμηνύσει, λίγο πριν «πετάξει» για Βρυξέλες, τον περασμένο Οκτώβριο,  μετά την καταδίκη σε κάθειρξη 13ετών και 8 μηνών.


Ο  Γιάννης Λαγός ο οποίος «εισέπραξε» τη βαρύτερη, ακόμη κι από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο,  ποινή, κατέθεσε ήδη αγωγή  σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας  Κατερίνας Σακελλαροπούλου για τη δήλωσή της, μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου πως «Νίκησε η Δημοκρατία».  


Με την  αγωγή του, ο Γιάννης Λαγός ζητά το ποσό των 100.000 ευρώ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «νομιμότοκα», όπως αναφέρει, επειδή « προσέβαλλε, μεταξύ άλλων, το τεκμήριο της αθωότητάς του, την προσωπικότητά του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού του και με την απαράδεκτη στάση της και τις ακόμα πιο απαράδεκτες δηλώσεις της επηρέασε το Εφετείο στο οποίο θα εκδικαστεί η έφεσή του».


Ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής, αμφισβητεί τη δημοκρατική παράδοση της χώρας μας, την οποία επικαλείται στην επίμαχη δήλωση της η κ. Σακελλαροπούλου, υποστηρίζοντας ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας …παραποιεί την ιστορία. Στην αγωγή του πάντως δεν παραλείπει να απαριθμήσει τις αναφορές που έχει υποβάλει για όσα έγιναν στη δίκη της Χρυσής Αυγής αλλά και αιτήσεις συντηρητικής κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων από πολιτικούς αντιπάλους του!

ΠΗΓΗ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη