www.CLICK4CRETE.gr

 


Το βραβευμένο  με Πούλιτζερ και Τόνι θεατρικό  έργο  του Τρέισι Λετς,’’Αύγουστος’’,ετοιμάζει πυρετωδώς μέσα στην πανδημία η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου.


Οι πρόβες είναι εξαντλητικές και  μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία,καθώς η πρεμιέρα καλώς εχόντων των πραγμάτων προγραμματίζεται για τις αρχές Φεβρουαρίου.


‘’Η μεγάλη διάθεση των συντελεστών για δουλειά-επισημαίνεται- εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα και   να καθηλώσουν το κοινό. Άλλωστε ένα τέτοιο έργο δεν μπορεί να αποτύχει. Στην Αθήνα συμπλήρωσε τρία χρόνια παραστάσεων και διακρίθηκε με το βραβείο καλύτερης παράστασης δυο φορές.’’


Ήδη υπάρχει   πρόταση   να παρουσιαστεί το καλοκαίρι στην Κύπρο,  στο φεστιβάλ του Δήμου Στροβώλου και αν όλα πάνε καλά θα υπάρξει   συμμετοχή σε δύο πανελληνια φεστιβάλ θεατρου.


Ο ««Αύγουστος». ΄Ενας γνωστός αλκοολικός ποιητής εξαφανίζεται μια αυγουστιάτικη νύχτα και όλο το σόι έρχεται αντιμέτωπο με μια πραγματικότητα αβάσταχτα σκληρή.

Πάθη, ίντριγκες, μυστικά και παιδικά τραύματα θα βγουν στην επιφάνεια όταν τα μέλη της διαλυμένης του οικογένειας θα συγκεντρωθούν για να τον αναζητήσουν.


Η κληρονομικότητα και η επιρροή του κοινωνικού περιβάλλοντος είναι παράγοντες που διαμορφώνουν τους ανθρώπους και τις κοινωνίες τους. Οι άνθρωποι λατρεύουν να μισιούνται και να αγαπιούνται ταυτόχρονα και οι σχέσεις είναι πολύπλοκες. Έτσι η σκηνική τους απεικόνιση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ- ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ Μάνος Μανιάς


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Μανόλης Δούνιας


ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ειρήνη Μηλαθιανάκη


MOYΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μάνος Μανιάς


ΗΧΗΤΙΚΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Νικος Τριαλώνης


Τους ρόλους ερμηνεύουν:


ΒΑΙΟΛΕΤ: Ελπίδα Κοντοσιώζιου


ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ: Ειρήνη Σεληνιωτάκη


ΑΙΒΥ: Κέλλυ Δασκαλάκη


ΚΑΡΕΝ: Τζοβάνα Σιτα


ΤΖΙΝ: Μαρία Τούγλη


ΜΑΤΥ ΦΕΙ: Αργυρώ Γκιαουράκη


ΜΠΙΛ: Μανόλης Παναγιωτάκης


ΤΖΟΝΑ: Αννα Μανωλικάκη


ΤΣΑΡΛΥ: Μιχάλης Παζαρακιώτης


ΣΤΗΒ-ΜΠΕΒΕΡΛΥ: Τάσος Χαλινίδης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη