www.CLICK4CRETE.gr

 


Ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος βρέθηκε στο Ντουμπάι, όπως και άλλοι συμπατριώτες μας, επέστρεψε στην Ελλάδα χωρίς να μεταφέρει τον κορωνοϊό, όπως άλλοι συνταξιδιώτες του, αλλά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. 


Οι τελωνειακές αρχές στο Ελευθέριος Βενιζέλος εντόπισαν το ποσό αυτό το οποίο δεν είχε δηλώσει ο παρουσιαστής. Σύμφωνα με τον νόμο, κατασχέθηκε αμέσως το 25% του συνολικού ποσού και βεβαίως άρχισε η έρευνα για να εντοπιστεί η προέλευσή του. Ποιος του τα έδωσε στο Ντουμπάι, γιατί του τα έδωσε κ.λπ.


Ο Νίκος Κοκλώνης είχε καταφέρει εν είδει ιδιότυπου κυανόκρανου να διαδραματίσει ρόλο ειρηνοποιού μεταξύ Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή επιδεικνύοντας διπλωματικό ταλέντο, άγνωστο στο πλατύ κοινό, πλην όμως ως φαίνεται επεκτάθηκε και σε άλλες δραστηριότητες.


Το ποσό που οι τελωνειακές αρχές εντόπισαν στην κατοχή του παρουσιαστή ανέρχεται σε 30.000 ευρώ, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο στις μέρες μας.


Να σημειωθεί πως κάθε φυσικό πρόσωπο που εισέρχεται ή εξέρχεται από την Ε.Ε. (π.χ. οποιοσδήποτε ταξιδιώτης ή μέλος πληρώματος αεροσκάφους που εισέρχεται ή εξέρχεται από την Ε.Ε. μέσω αέρος, ξηράς ή θαλάσσης) και μεταφέρει ρευστά διαθέσιμα αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των €10.000 δηλώνει το ποσό αυτό στις αρμόδιες αρχές των κρατών μελών μέσω των οποίων εισέρχεται ή εξέρχεται στην Ε.Ε.

thestival.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη