www.CLICK4CRETE.gr

kriti troxaio


 Σοκάρουν οι εικόνες - Καρέ καρέ η στιγμή που το αγροτικό όχημα εμβολίζει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η Όλγα και η μικρή Στέλλα


Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στην 37χρονη και την κόρης της στην Κρήτη, παρουσίασε αποκλειστικά το MEGA.


Στο βίντεο φαίνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης αλλά και το ότι το αμάξι στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη αμέσως μετά την πρόσκρουση του αγροτικού, πήρε φωτιά, κόβοντας το νήμα τις ζωής για την 37χρονη και το παιδί της.


Το τραγικό δυστύχημα συγκλονίζει και θα συγκλονίζει για καιρό ακόμα την τοπική κοινωνία των Μοιρών και όχι μόνο. Ενα τροχαίο που στέρησε τη ζωή στην 37χρονη αστυνομικό Όλγα, και στην 3χρονη κόρη της Στέλλα.


Το απόγευμα της Τετάρτης, μάνα και κόρη οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία, με συγγενείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής να μην μπορούν  να πιστέψουν ότι συνέβη αυτό το περιστατικό χτες το απόγευμα, σε μια ανύποπτη αλλά και τόσο μοιραία, στιγμή.


Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.


Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:



flashnews.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη