www.CLICK4CRETE.gr

 


Oλοκληρώθηκαν τα rapid test στο Αρκαλοχώρι- Τι δείχνουν τα αποτελέσματα



Έντονος προβληματισμός υπάρχει σε πολλές περιοχές της ενδοχώρας του Ηρακλείου μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού που σημαίνουν συναγερμό στους κατοίκους υπό το φόβο διασποράς του.


Στο Αστρίτσι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, όπως ανέφερε στο cretapost o Δήμαρχος Μανώλης Κοοσάλης, τα κρούσματα ατόμων που είτε κατοικούν μόνιμα στο χωριό είτε έλκουν την καταγωγή τους από εκεί, ανέρχονται σε 14.


Από αυτούς, κάποιοι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ άλλοι χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο.


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, κρούσματα έχουν καταγραφεί σε σχολεία των Μελεσσών και των Αγίων Παρασκιών, με τον κ. Κοκοσάλη να εφιστά την προσοχή των πολιτών, ως προς τη τήρηση των μέτρων.


Ολοκληρώθηκαν τα rapid test στο Αρκαλοχώρι


Εν τω μεταξύ σήμερα στο Αρκαλοχώρι πραγματοποιήθηκαν δωρεάν rapid test, μετά τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο χωριό Ευαγγελισμός του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Πρόκειται για μία οικογένεια και πιο συγκεκριμένα τους δύο γονείς, ηλικίας περίπου 85 ετών και τα δύο τους παιδιά.


Οι δειγματοληψίες έγιναν στην Πλατεία Ελευθερίας στο Αρκαλοχώρι και σύμφωνα με τις πληροφορίες τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, είναι όλα αρνητικά.


Η δράση συνδιοργανώθηκε από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου.


Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ήδη από χθες έχουν γίνει πολλά τεστ δημοτών στο ΚΥ Αρκαλοχωρίου, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.


 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη