www.CLICK4CRETE.gr

 


«Οι ψυχές συνομιλούν μέσα απ’ τα μάτια» τονίζει ο ηθοποιός


Σε ένα ακόμα διαδικτυακό του… χτύπημα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιθυμεί να μεταδώσει τις γνώσεις του στους διαδικτυακούς του φίλους.


Αυτή τη φορά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης «συστήνει» στο κοινό την πρακτική eye-gazing που εφαρμόζει για 11 λεπτά κάθε εβδομάδα μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.


Απευθυνόμενος σε όλα τα ζευγάρια, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόνισε πως: «Οι ψυχές συνομιλούν μέσα απ’ τα μάτια».


Τι είναι όμως η πρακτική eye-gazing;

 Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε στην ανάρτησή του, ξεκινώντας με στίχους του Γάλλου ποιητή Ζακ Πρεβέρ: «’’Χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια δεν θα μπορούσαν να φτάσουν για να πω για το μικρό δευτερόλεπτο της αιωνιότητας που με φίλησες και σε φίλησα. Ένα πρωί μέσα στο φως του χειμώνα, πάνω στη Γη. Στη Γη που είναι ένα αστέρι’’ Ζακ Πρεβέρ.


Πρακτική eye-gazing: μια πρακτική βαθιάς σύνδεσης καρδιάς με καρδιά, για όλα τα ζευγάρια. Καθόμαστε κάτω στο πάτωμα, ο ένας απέναντι στον άλλον, ώστε τα μάτια να είναι στο ίδιο επίπεδο. Χωρίς να μιλάμε, κοιταζόμαστε στα μάτια, για 11 λεπτά (μια φορά την εβδομάδα). Οι ψυχές συνομιλούν μέσα απ’ τα μάτια».



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη