www.CLICK4CRETE.gr

 


Ναι, πράγματι, οι περισσότεροι Ιάπωνες δεν θέλουν να ασκηθούν στο γυμναστήριο. Από τα 127 εκατομμύρια Ιάπωνες μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του πληθυσμού  πηγαίνει  στο γυμναστήριο.


Στην Ιαπωνία, οι άνθρωποι δεν είναι παθιασμένοι με την άσκηση και τη μετάβαση σε γυμναστήρια, επειδή δεν χρειάζεται να είναι. Αντίθετα, ο συνολικός τρόπος ζωής τους παρέχει καλύτερα οφέλη για την υγεία από τα υποτιθέμενα οφέλη για την υγεία της αμερικανικής κουλτούρας άσκησης.


 Από μικρή ηλικία, τα παιδιά περπατούν στο σχολείο, κάνουν ποδήλατο στα σπίτια των φίλων τους και ανεβαίνουν πάνω και κάτω στους λόφους καθώς περιηγούνται στην πόλη τους. Η μετακίνηση ενός ενήλικα μπορεί να περιλαμβάνει ένα ποδήλατο, μια βόλτα μέχρι τη στάση του λεωφορείου ή μια διαδρομή πάνω και κάτω από τις σκάλες ενός σιδηροδρομικού σταθμού ή δύο. Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι κινούνται.


Το ιαπωνικό φαγητό είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να παραμείνετε σε φόρμα. Όπως γνωρίζετε, τα ιαπωνικά τρόφιμα είναι γνωστά ως μια από τις πιο υγιεινές κουζίνες στον κόσμο. Όταν αισθάνεστε πεινασμένοι κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, θα πρέπει να πάτε για ιαπωνική κουζίνα αντί για Goodys ή McDonald's.


Για τους Ιάπωνες, το πράσινο τσάι είναι το ρόφημα που επιλέγουν το πρωί. Το πίνουν επίσης κατά τη διάρκεια του απογευματινού διαλείμματος ή το σερβίρουν στους επισκέπτες σε μια επίδειξη φιλοξενίας. Αρκετές φορές την ημέρα, γεμίζουν μια τσαγέρα  με φύλλα τσαγιού, ρίχνουν  ζεστό νερό και το αφήνουν να παρασκευαστούν για λίγα λεπτά. Στα εστιατόρια, το τσάι παρέχεται δωρεάν μόλις καθίσουν  οι γευματίζοντες και τα ξαναγεμίσματα δίνονται όσο συχνά επιθυμεί ο πελάτης. Το τσάι είναι ουσιαστικό μέρος κάθε γεύματος, επειδή το πράσινο τσάι είναι γνωστό ότι έχει τη δύναμη να ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και το κυκλοφορικό σύστημα και να αποτρέπει τα μικρόβια. Αυτή η βιταμίνη C δίνει στο πράσινο τσάι την ιδιότητα να είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για την καταπολέμηση του κρυολογήματος.


Έτσι, εάν θέλετε να παραμείνετε σε φόρμα και υγιή ακολουθήστε τον Ιαπωνικό τρόπο ζωής.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη