CLICK4CRETE.GR


 Θα σου βγουν τα μάτια! Το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη κυκλοφορεί! Δεν μπόρεσε να το κατεβάσει από παντού παρά τις αλλεπάλληλες αναφορές της. Συνέπεια αυτού; Η χειρότερη για την πανέμορφη Ιωάννα που έχει χάσει τον ύπνο της…


Όπως είχε αναφέρει και προ καιρού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου «δεν φαντάζεσαι πως αισθάνεται κάποια κοπέλα που θα της συμβεί κάτι τέτοιο».


Το ύφος της Ιωάννας Τούνη αλλά και ο λόγος της, έδειχναν καθαρά το ότι δεν έχει απαλλαγεί από φρικιαστικό βάσανιστήριο να σε εκθέτουν δημόσια με αυτόν τον τρόπο!


«Προσπάθησα να το κατεβάσω κάνοντας συνέχεια, άπειρες αναφορές, αλλά όποιος το ανεβάσει από αλλού… εξαρτάται από που θα το ανεβάσουν» λέει χαρακτηριστικά δείχνοντας πως το μαρτύριο συνεχίζεται!


Σ’ ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια εξηγεί πως γυρίστηκε αυτό το βίντεο, από ποιον και πως νοιώθει για όλο αυτό που της συνέβη!


Στο εν λόγω βίντεο, αναφέρει πόσο καλά γνώριζε τον άνθρωπο που την παγίδευσε και την εξέθεσε με τον τρόπο αυτό!


Ακόμα, εξηγεί πότε βρέθηκε μαζί του, ενώ αναφέρει την λέξη «συνουσία». Λέει πως ένιωσε, πως το έμαθε, πόσο παιδεύτηκε για την τιμή της. Δεν είχε λεφτά, τα’ δωσε όλα σε δικηγόρους!


Στο εν λόγω βίντεο η πανέμορφη Ιωάννα Τούνη εξιστορεί τα πάντα!


«Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση»

«Πριν από 3 χρόνια έγινε η ιστορία αυτή. Το κατέβασα με άπειρες αναφορές, πλέον δεν ασχολούμαι» εξήγησε, και συνεχίζοντας είπε: «Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα 3 χρόνια τώρα».


«Ό,τι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα. Από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη δεν γνωρίζω τι θα κάνει» συμπλήρωσε.


«Εγώ το είδα πρώτη φορά τώρα. Δεν θες να φανταστείς πως ένιωσα. Δεν ήξερα για το βίντεο» τόνισε, προσθέτοντας ότι έλαβε «άπειρα» μηνύματα από γυναίκες.


«Πήρα μηνύματα από γυναίκες που μου έδωσαν δύναμη»

«Πήρα μηνύματα από γυναίκες που μου έδωσαν δύναμη αλλά όσον αφορά τα δημόσια σχόλια, είχε πάρα πολλά αρνητικά» είπε και εξήγησε: «Μου έκανε εντύπωση ότι τα αρνητικά σχόλια τα έκαναν δημόσια και όχι σε direct. Μου στείλανε πολλές γυναίκες που είχαν βιώσει το ίδιο. Ακόμα και μία κοπέλα που μετακόμισε εξαιτίας αυτού στη Γερμανία».


«Το κακό σε μια τέτοια περίπτωση είναι ότι στιγματίζεται η γυναίκα, ενώ ο άνδρας βγαίνει πιο μάγκας».


«Μου στοίχισε την τελευταία μου σχέση»

Η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε ότι το επίμαχο ροζ βίντεο της κόστισε και την τελευταία της σχέση: «Μου στοίχισε την τελευταία μου σχέση αυτή η ιστορία. Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου».


«Ό,τι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για εκείνον οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα» εξήγησε και υπογράμμισε «είναι κάτι δύσκολο, προσπαθώ να μπω στη θέση του άλλου».


«Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό και προχωράμε».


«Υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει δει;»

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αν σκέφτεται ότι θα χρειαστεί και με τον επόμενο σύντροφό της να μπει στη διαδικασία να του μιλήσει για το ροζ βίντεο, η ίδια αναρωτήθηκε, χαμογελώντας: «Υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που δεν ξέρει για αυτή την ιστορία;»


«Νομίζω ότι όλοι ξέρουν για αυτό το σκηνικό. Ακόμη κι αν δεν το έχουν δει, το έχουν ακούσει» είπε και κατέληξε: «Δεν θέλω να φανεί ξανά ότι είμαι υπόλογη για κάτι. Δεν μου αρέσει να μιλάνε όλοι για μένα εκτός από μένα. Γι’ αυτό ήθελα να βγω, να τοποθετηθώ και να πω πέντε πράγματα».

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του γνήσιου Κρητικού

Ανώγεια:Δείτε πέντε λόγους για να τα επισκεφθείτε!

Ηράκλειο - Ένας αγαπημένος προορισμός που μαγεύει όλες τις εποχές!

Χανιά:Τι αξίζει να επισκεφτείς και που να μείνεις

Ρέθυμνο:Τι αξίζει να επισκεφτείς και που να μείνεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη