www.CLICK4CRETE.gr

 


Πεδίο "μάχης" η Νέα Σμύρνη


Επεισόδια ξέσπασαν κατά την πορεία διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι διαδηλωτές ανέρχονται σε 5.000 και ξεκίνησαν πορεία προς το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε νωρίτερα σακίδιο με μολότοφ και κροτίδες στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Περιφερειακά της πλατείας Νέας Σμύρνης αναπτύχθηκαν κλούβες της αστυνομίας, ενώ στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ. έχει φέρει και δύο «Αύρες».


Η αστυνομία διέκοψε από τις 17:00 τα δρομολόγια του τραμ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και διεξάγονται μόνο στα τμήματα από το ΣΕΦ έως τη στάση Μηδείας/Μυκάλης (όρια Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου), Βούλα-Μηδείας/Μυκάλης και ΣΕΦ-Βούλα.


Επίσης, πάλι με εντολή της Αστυνομίας έκλεισαν οι σταθμοί Συγγρού- Φιξ, Ν. Κόσμος, Αγ. Δημήτριος και Ακρόπολη. Τέλος, από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα οι συρμοί διέρχονται χωρίς στάση.


Κάτοικοι, δημοτικές παρατάξεις, συνδικάτα, το ΠΑΜΕ, εργατικές λέσχες, συνελεύσεις κατοίκων από την περιοχή και τις γύρω περιοχές, φοιτητικοί σύλλογοι, κι άλλες συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή και καταγγέλλοντας όσα συνέβησαν. 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης 

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του γνήσιου Κρητικού 

Ανώγεια:Δείτε πέντε λόγους για να τα επισκεφθείτε!

Ηράκλειο - Ένας αγαπημένος προορισμός που μαγεύει όλες τις εποχές!

Χανιά:Τι αξίζει να επισκεφτείς και που να μείνεις

Ρέθυμνο:Τι αξίζει να επισκεφτείς και που να μείνεις.

Ηράκλειο info point

Χρήσιμες πληροφορίες για το νησί της Κρήτης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη