www.CLICK4CRETE.gr



 Επί δυο ολόκληρα χρόνια, μετά τον θάνατο του συζύγου της ο οποίος διατηρούσε ιατρείο ομοιοπαθητικής σε περιοχή έξω από τα Χανιά, κρατούσε την... πελατεία του η 48χρονη χήρα του κάνοντας θεραπείες που δεν έχουν σχέση με την ειδικότητά της, καθώς είναι συνταξιούχος στρατιωτική... οδοντίατρος!


Η υπόθεση αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος υπέπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών του τμήματος Κισσάμου και, αφού βεβαιώθηκαν ότι η 48χρονη δεν ήταν εγγεγραμμένη στον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, ένας αστυνομικός έκλεισε ραντεβού στο ιατρείο, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, με το πρόσχημα ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Όταν διαπίστωσε ότι η 48χρονη παρείχε ιατρικές υπηρεσίες, ειδοποίησε τους συναδέλφους του που την συνέλαβαν.


Όπως διαπιστώθηκε, η γυναίκα δεν διαθέτει πτυχίο ομοιοπαθητικού γιατρού, αλλά ούτε και νόμιμη άδεια λειτουργίας του ιατρείου, στο οποίο κατασχέθηκαν ιατρικά εργαλεία, σκευάσματα ομοιοπαθητικής και φάκελοι με το ιστορικό ασθενών που θα ειδοποιηθούν ότι είχαν να κάνουν με...μαϊμού γιατρό!


Η 48χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Χανίων, που της άσκησε δίωξη για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος, λειτουργία ιατρείου χωρίς νόμιμη άδεια και φορολογικές παραβάσεις


Αφού της ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη