www.CLICK4CRETE.gr

 


Ο πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ  Θανάσης Κατερινόπουλος από χθες που η δολοφονία της Καρολάιν εξιχνιάστηκε, επιμένει στην ύπαρξη τρίτου προσώπου στην υπόθεση των Γλυκών Νερών. 


Όχι με άμεση συμμετοχή στον θάνατο της 20χρονης, αλλά με έμμεση, χωρίς ωστόσο να λέει κάτι παραπάνω.


Την εκτίμησή του αυτή, επανέλαβε και όταν βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha, λέγοντας πως οι αρχές άνοιξαν την πρώτη κουρτίνα και τώρα πρέπει να ανοίξουν και την δεύτερη για να δουν τί κρύβεται πίσω από αυτή.


«Ήταν δύο συγκεκριμένες πληροφορίες: η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», είπε αρχικά απαντώντας σε ερώτηση για το πως είχε καταλήξει στο οτι αυτός ήταν ο δράστης.


Αμέσως μετά μίλησε ξανά για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, λέγοντας: «Δεν τελείωσε αυτή η ιστορία, κατά τη δική μου εκτίμηση. Ο ανακριτής έχει πολλή δουλειά, γιατί εγώ δεν θα μείνω σε ένα έγκλημα που έκανε ο σύζυγος εναντίον της συζύγου του για τους δικούς του λόγους. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους. Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα».


Ολοκληρώνοντας μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν κατηγόρησε κανέναν, λέγοντας: «Σαν παλιός αξιωματικός ερευνητής κτλ, μπορεί να έχω διεστραμμένο μυαλό».

Πηγή: gazzetta

Διαβάστε επίσης


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη