www.CLICK4CRETE.gr

 


Φολέγανδρος: Συνελήφθη εν τέλει ο φίλος της 26χρονης το βράδυ του Σαββάτου.

Εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο 30χρονος άνδρας ο οποίος αναζητούνταν στη Φολέγανδρο μετά τον θάνατο της 26χρονης.


Οι αρχές αναζητούσαν το συγκεκριμένο πρόσωπο τις τελευταίες ώρες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες εκείνος βρίσκεται πάνω σε βράχια και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Εν τέλει συνελήφθη από τις Αρχές!

Φολέγανδρος: Τα πρώτα λόγια του 30χρονου μετά τη σύλληψή του

Ο 30χρονος άνδρας και φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς αναζητούνταν σε όλο το νησί και εντοπίστηκε ζωντανός και συνελήφθη. Ο άνδρας πλέον είναι στα χέρια των Αρχών και πλέον όλοι περιμένουν να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της 26χρονης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση και αφυδατωμένος φορώντας το μαγιό του.


Μάλιστα, όπως μεταδίδει το Open, φέρεται να λέει ακατάληπτα πράγματα στους άντρες του Λιμενικού. Τις Αρχές προβληματίζει το γεγονός πως επαναλαμβάνει τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα».


Τον 30χρονο αναμένεται να εξετάσει γιατρός, ενώ για το γεγονός θα ειδοποιηθεί και εισαγγελέας.


Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο και ο σύντροφός της, αναζητούνταν σε ολόκληρο το νησί.


Σύμφωνα, δε, με τα τελευταία στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές δείχνουν, οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έγκλημα, μετά τον εντοπισμό προσωπικού αντικειμένου της κοπέλας και κηλίδων αίματος στο σημείο.



Το χρονικό της τραγωδίας

Η 26χρονη με καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας την Τρίτη 13 Ιουλίου έφτασε στη Φολέγανδρο μαζί με τον 30χρονο.


Οι δυο τους έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορα σημεία, ενώ το όχημα με το οποίο κυκλοφορούσαν αυτές τις ημέρες ανήκει στον 30χρονο.


Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε απόκρημνο σημείο της Φολεγάνδρου όμως η 26χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα και με τον 30χρονο να αγνοείται.


Η σορός της 26χρονης φαρμακοποιού ήδη έχει μεταφερθεί στον Πειραιά ώστε να πραγματοποιηθεί νεκροτομή.


Στη Φολέγανδρο από νωρίς το πρωί έχουν φτάσει ενισχύσεις από την αστυνομική διεύθυνση της Σύρου ενώ πλωτό από το λιμενικό της Ιόυ βρίσκεται στο νησί.


Η 26χρονη Γαρυφαλλιά είχε τρία αδέρφια και μεγάλωσε στο Βέλο Κορινθίας. Από το βράδυ της Παρασκευής όλη η περιοχή έχει βυθιστεί στο πένθος με την οικογένειά της 26χρονης να ζητά απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Γαρυφαλλιά βρέθηκε στη θάλασσα και άφησε την τελευταία της πνοή.

www.in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη