www.CLICK4CRETE.gr

 


Ο Στράτος Κουμπάς μετρά σχεδόν 22 χρόνια στον χώρο της μουσικής. Ξεκίνησε το 2000 κάνοντας μαθήματα μπουζουκιού δίπλα στον Ανδρέα Στεφανάκη και στην μετέπειτα πορεία συνεργάστηκε με πάρα πολλά νυχτερινά κέντρα στο Ηράκλειο της Κρήτης αρχικά σαν μουσικός και έπειτα σαν τραγουδιστής.


Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Ηράκλειο της Κρήτης και ιδιαίτερα αγαπητός και από το κοινό αλλά και από συναδέλφους, είναι αξιοσημείωτο ότι έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς καλλιτέχνες τόσο της Κρήτης όσο και της Αθήνας.


Η πορεία του σαν μουσικός και συνθέτης τον οδήγησε στην συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη το 2016 στον δίσκο «Μαζί» όπου υπογράφει μαζί με τον Κ. Χορλιαφάκη την μουσική στο τραγούδι “Μα εγώ είμαι Έλληνας” και μετέπειτα το 2016 στον δίσκο «Όταν επικοινωνούμε» που υπογράφει μαζί με τον Γ. Ταμπακάκη την μουσική στο τραγούδι “Τα πάθη”


Επίσης έχει συνεργαστεί πάλι δισκογραφικά σαν συνθέτης & στιχουργός και με άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τον Μάνο Κοκολάκη και την Βάλλια Ειρηναίου. 


Τέλος, ως λάτρεις του μπουζουκιού, παραδίδει και μαθήματα σε νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το μπουζούκι.


Τα τελευταία χρόνια η πορεία του στο τραγούδι τον έχει αναδείξει στο κρητικό κοινό και φέτος το καλοκαίρι κάνει το επόμενο βήμα, πρώτο δισκογραφικό με το τραγούδι “Παράνοια”. 

Καλή ακρόαση

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη