www.CLICK4CRETE.gr

Ενα...εργαλείο κατά της ανεργίας έρχεται από την Κρήτη. Εμπνευστής και δημιουργός του είναι ο Βασίλης Παπαδημητρίου, φοιτητής του ΤΕΙ στο νησί, στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στα Χανιά.
«Δημιούργησα μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας, το ihireyou.gr



Είναι μία νέα καινοτομία στο τομέα εύρεσης εργασίας λόγω των υπηρεσιών που παρέχει. 

Πιο συγκεκριμένα, η φιλοσοφία του iHireYou είναι τελείως αντίθετη με την φιλοσοφία μιας αγγελίας. Δεν ψάχνεις εσύ την εταιρεία, η εταιρεία ψάχνει εσένα. Κάθε μέλος μπορεί να δημιουργήσει το επαγγελματικό του προφίλ online και να επιλέξει το επάγγελμα που επιθυμεί να απασχοληθεί αυτή την περίοδο», αναφέει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημητρίου.


Εργαλείο στη μάχη κατά της ανεργίας 

To iHireYou.gr είναι μία νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα η οποία έχει ως αντικείμενο την άμεση εύρεση εργασίας αλλά και την άμεση εύρεση προσωπικού. Η φιλοσοφία του iHireYou είναι αντίθετη με αυτής των αγγελιών. Οι εργαζόμενοι δημιουργούν το επαγγελματικό τους προφίλ και οι εταιρείες-εργοδότες μπορούν να βρουν το κατάλληλο άτομο που ψάχνουν για την κάλυψη μιας θέσης, χωρίς να χάνουν χρόνο. Μέσα από το iHireYou έχουν πλήρη γνώση για τα προσόντα κάθε υποψήφιου εργαζόμενου.

Είναι μία καιινοτομία στο χώρο εύρεσης εργασίας εξελιγμένη με τα τελευταία πρότυπα τεχνολογίας. Το στοιχείο που χαρακτηρίζει το iHireYou πρωτοποριακό είναι η αμεσότητα που προσφέρει μεταξύ εταιρείας και υποψήφιου εργαζόμενου αλλά παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε άτομα τα οποία δεν έχουν κάποια εκπαίδευση να βρουν εργασία άμεσα, σε καθημερινά ειδικά επαγγέλματα.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες-εργοδότες άμεσης επικοινωνίας με τους υποψήφιους εργαζόμενους μέσω ζωντανής συνομιλίας,βιντεοκλήσης αλλά και φωνητικής κλήσης με τη χρήση VoIP, κάτι το οποίο υπάρχει κατά αποκλειστικότητα μόνο στο iHireYou και σε κανένα άλλο site εύρεσης εργασίας.Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία ή ο εργοδότης έχει πλήρη εικόνα για τον υποψήφιο εργαζόμενο. 


Το iHireYou δεν απευθύνεται μόνο στα άτομα που ψάχνουν δουλειά, απευθύνεται και σε άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν μία νέα επαγγελματική καριέρα και σε άτομα που θα ήθελαν να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ στο διαδύκτιο αποτελεσματικά.

Το iHireYou σου δίνει την δυνατότητα να αναδείξεις το επαγγελματικό σου προφίλ άμεσα και αποτελεσματικά. Εκατοντάδες εταιρείες αλλά και ιδιώτες αναζητούν προσωπικό. Δημιούργησε τώρα το επαγγελματικό σου προφίλ, για να μπορούν να σε ανακαλύψουν, και ξεκίνα μία νέα επαγγελματική καριέρα! 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη