www.CLICK4CRETE.gr


Γιατί ένα πτυχίο δεν είναι το παν σύμφωνα με μια αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχο





Το Πανεπιστήμιο δεν είναι για όλους. Πολλοί είναι εκείνοι οι πετυχημένοι άνθρωποι που κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να βγάλουν πολλά χρήματα χωρίς να έχουν στο συρτάρι τους έναν ακαδημαϊκό τίτλο.

Οι άνθρωποι δίνουν τόση έμφαση στην εκπαίδευση. «Πρέπει να πάτε στο κολέγιο, λένε οι περισσότεροι γονείς», δήλωσε η συνιδρυτής της Black Entertainment Television, Sheila Johnson, στην συνέντευξή της στην Wall Street Journal.

«Αυτό το είδος εκπαίδευσης όμως, δεν είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά, αλλά ούτε και λειτουργεί για όλους», σύμφωνα με τη Johnson.

«Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να δοκιμάσετε ένα σεμινάριο ή να μάθετε κάποια τέχνη ή να ανοίξετε και τη δική σας επιχείρηση», τονίζει η επιχειρηματίας.

«Η αρχή μιας επιχείρησης δεν χρειάζεται τεράστια προσπάθεια», δήλωσε η γυναίκα της οποίας η περιουσία εκτιμάται από το Forbes στα 820 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής.





Η Johnson, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Salamander Hotels and Resorts, δήλωσε στην Journal ότι πιστεύει πραγματικά στην επαγγελματική κατάρτιση, προσθέτοντας ότι υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης σε πολλούς τομείς που δεν απαιτούν πτυχίο.

«Απλά βάλτε μπροστά το επιχειρηματικό σας σχέδιο. Ξεκινήστε σιγά-σιγά», δήλωσε τέλος η Johnson.

ΠΗΓΗ:newmoney.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη