www.CLICK4CRETE.gr

 



Μέτρα υψίστης ασφαλείας


Λίγη ώρα νωρίτερα έφτασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για να υποδεχτεί τον Μάικ Πομπέο και να τον οδηγήσει στο πατρικό του σπίτι στο Ακρωτήρι όπου θα τον φιλοξενήσει.


Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την ασφάλεια του Αμερικανού ΥΠΕΞ, έχουν μετατρέψει την περιοχή σε απόρθητο φρούριο.


Άνδρες της ΕΛΑΣ αλλά και της Αντιτρομοκρατικής από την Αθήνα, έχουν αποκλείσει περιμετρικά τους δρόμους απ' όπου θα περάσει ο Μάικ Πομπέο καθώς και την περιοχή που βρίσκεται η βίλα Μητσοτάκη όπου θα φιλοξενηθεί και θα δειπνήσει.


Επίσης, ο κ. Πομπέο συνοδεύεται και από άτομα της προσωπικής του ασφάλειας (πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 300 άτομα) που έχουν κατέβει στα Χανιά εδώ και ημέρες.


Σύμφωνα με πληροφορίες , έχουν γίνει εξονυχιστικοί έλεγχοι γύρω από το σπίτι του πρωθυπουργού ενώ έχουν ελεγχθεί μέχρι και τα στοιχεία των οδηγών των σχολικών λεωφορείων που μεταφέρουν τα παιδιά της περιοχής.


Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δρόμοι κατά την άφιξή του είχαν κυριολεκτικά «αδειάσει» καθώς λίγα λεπτά πριν αποκλείστηκε η διέλευση των οχημάτων, προκειμένου να περάσει η πομπή.


Συζήτηση στη βεράντα με θέα τη Σούδα


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στις 20.45 το βράδυ τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο και τη σύζυγό του Σούζαν Πομπέο στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά.


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι κύριοι Μητσοτάκης και Πομπέο συζήτησαν για λίγο στη βεράντα του σπιτιού με θέα το λιμάνι της Σούδας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη