www.CLICK4CRETE.gr

 



Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, ο ΟΦΗ θα επιδιώξει στην σημερινή (18/10-16:00 Novasports 1 HD) αναμέτρηση με τον Παναθηναικο, την πρώτη του εντός έδρας νίκη, στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.


Εκτός αποστολής έμειναν τελικά και οι Mαρινακης και Σελίμοβιτς που δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμους τους.


Αν υπολογίσει κανείς και το γεγονός πως είναι ήδη εκτός οι Ναμπί, Βούρος , Νέιρα, Σολίς, Φελίπε Σόουζα (και οι τρεις θεραπεία), καθώς και οι Βας και Τσιλιανίδης, καταλαβαίνει κανείς πως οι Κρητικοί θα αγωνιστούν με πολλές απουσίες.


Η αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Λυμπεράκης, Σακόρ, Στάρτζεον, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μίγγος και Σουρνάκης.


Ο Παναθηναϊκός


Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague


Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος πήρε 21 παίκτες στην αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός ο Χουανκάρ και ο Σαβιέρ λόγω τραυματισμών.


Για πρώτη φορά φέτος θα είναι σε αποστολή της ομάδας ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος φαίνεται ότι παίρνει την ευκαιρία του.


Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

ekriti.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη