www.CLICK4CRETE.gr



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλώς ήρθες Οκτώβρη, Καλό μήνα ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou) στις

 

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου για την σεξιστική εμφάνιση που δέχτηκε χθες για την εμφάνισή της καθώς το ρούχο της παρουσιάστριας σχολιάστηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με σκληρό τρόπο.


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολιάζοντας τα ρούχα της Ιωάννας Μαλέσκου και βλέποντας τα συγκεκριμένα πλάνα έμεινε με το στόμα ανοιχτό ενώ έδωσε και μια συμβουλή.

«Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, δεν είναι για να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Πού θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ να πας κάπου αλλού» ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Η σκληρή της απάντηση


Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά την επίθεση που δέχτηκε απάντησε στην σημερινή της εκπομπή και έδειξε την πικρία της για τα σκληρά σχόλια που άκουσε.


«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες… Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές αν και είναι τις μόδας αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια. Με λυπούν ιδιαιτέρως λόγια από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα. Για ότι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα, και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός», τόνισε η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου.


Δείτε τι είπε παρακάτω

<

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη