www.CLICK4CRETE.gr

 



Με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή του ομίλου της, η Εθνική ομάδα υποδέχεται απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο (11/10, 21.45, Cosmote Sport 1 HD, Open) τη Μολδαβία για την 3η αγωνιστική του Nations League.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σχιπ θέλει από τους διεθνείς να αντιδράσουν μετά τη φιλική ήττα στην Αυστρία (2-1) και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις. «Είναι παρελθόν ο αγώνας με την Αυστρία. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι τώρα στον επόμενο αγώνα. Είναι μια νέα εξέταση, να δούμε αν θα περάσουμε το τεστ. Νιώθω σίγουρος όμως γιατί τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και δείχνουν διάθεση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής.


Στην αποστολή βρίσκονται οι Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης.


Θυμίζουμε πως στον όμιλο της διοργάνωσης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συγκατοικεί με τη Σλοβενία στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς και ακολουθούν με μόλις έναν η Μολδαβία και το Κόσοβο.

Δ Ι Α Β Α Σ Τ Ε   Ε Π Ι Σ Η Σ


Ηράκλειο - Ένας αγαπημένος προορισμός που μαγεύει όλες τις εποχές!


Ηράκλειο info point


Ανώγεια:Δείτε πέντε λόγους για να τα επισκεφθείτε!


Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του γνήσιου Κρητικού



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη