www.CLICK4CRETE.gr



 Η Πηνελόπη Αναστασόπουλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook θέλησε να στηρίξει την Ζέτα Δούκα μετά τις πρόσφατες καταγγελίες της για βίαιη συμπεριφορά απέναντί της από τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.


Η ηθοποιός όχι μόνο στήριξε τη συνάδελφο και φίλη της αλλά θέλησε να γνωστοποιήσει στο κοινό απίστευτα περιστατικά που συμβαίνουν στις πρόβες ή ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης.


Κατέβασε δωρεάν φωτογραφίες & βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα


Το «τσουνάμι» των αποκαλύψεων δεν σταματά και οι ηθοποιοί ο ένας μετά τον άλλον περιγράφουν προσωπικά βιώματα ή γεγονότα στα οποία ήταν μπροστά και συγκλονίζουν.


Πιο συγκριμένα η Αναστασοπούλου ανέφερε: «Σκεφθείτε να πηγαίνετε σε οντισιόν ως νέα ηθοποιός και ο άλλος αντίστοιχος σκηνοθέτης και συνάδελφος να αυτοϊκανοποιείται την ώρα που αυτοσχεδιάζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του. Και πολλά πολλά άλλα… Γιατί είναι και τα άλλα. Το bullying, η απαξίωση, οι χαρακτηρισμοί. 


Κατέβασε δωρεάν φωτογραφίες & βίντεο χωρίς πνευματικά δικαιώματα


Σκέψου την κούραση, την απόγνωση, την απόλυτη στενοχώρια όταν σε αντίξοες συνθήκες βάλεσαι ασταμάτητα με σχόλια και ψυχολογικό πόλεμο».


ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1.Ηράκλειο - Ένας αγαπημένος προορισμός που μαγεύει όλες τις εποχές!

2.Χανιά:Τι αξίζει να επισκεφτείς

3.Ανώγεια:Δείτε πέντε λόγους για να τα επισκεφθείτε!

4.Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του γνήσιου Κρητικού


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη