www.CLICK4CRETE.gr

 


Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία του με κόκκινο μαγιό στο προφίλ του στο Instagram και σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Εύχομαι το 2021 να είναι αλλιώς...όπως εγώ στη φωτό! Καλή χρονιά με αγάπη!».


Οπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί του φίλοι αμέσως έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τη φωτογραφία και να τον αποθεώσουν. Μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Αθερίδης έγραψε: «Κερτ Ράσελ» με τον Δημήτρη Σταρόβα να του απαντά «Με μια δόση Σταμάτη Γαρδέλη». Η Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε: «Πεθαίνω! Είσαι χέλι», η Μπέτυ Μαγγίρα: «Kούρος!» και ο Τάσος Χαλκιάς: «Θεός παλικάρι μου, ο Θεός Απόλλων. Υποκλίνομαι».


Στη φωτογραφία από το παρελθόν βλέπουμε τον Δημήτρη Σταρόβα να είναι στην παραλία και να φοράει ένα κόκκινο μαγιό σλιπ. Ο ηθοποιός δέχτηκε πολλές ευχές για την έλευση του νέου έτους και αποθεώθηκε για την κορμοστασιά του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο και αναρτά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, χωρίς να διστάζει να διακωμωδεί τον εαυτό του. Του αρέσει, επίσης, να δημοσιεύει φωτογραφίες από το παρελθόν. Αυτή τη φορά η φωτογραφία του απέσπασε πάνω από 300 σχόλια.


Δείτε τη φωτογραφία:



www.bovary.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη